Gevulde puntpaprika’s met witte bonen en kaas
Puntpaprika’s zijn iets zoetere broertjes van ‘gewone’ paprika’s. Eventueel kun je ze ook met elkaar uitwisselen, want daar smaakt dit gerecht zeker niet minder om! Wil jij eens iets anders…
Puntpaprika’s zijn iets zoetere broertjes van ‘gewone’ paprika’s. Eventueel kun je ze ook met elkaar uitwisselen, want daar smaakt dit gerecht zeker niet minder om! Wil jij eens iets anders…
Vooral in de zomer is een pastasalade een heerlijke maaltijd. Je hoeft er nauwelijks voor in de keuken te staan en je serveert toch een prachtig gerecht. Bovendien is het…
Asperges zijn weer in het seizoen. Je komt ze weer tegen op de markt, heerlijk vers en ‘piepend’. Maar alleen gekookte asperges eten gaat uiteindelijk ook vervelen. Daarom hier een…
Tuinbonen zijn hele bekende bonen. Toch worden ze niet zo heel vaak gegeten. Dat komt voor een groot deel omdat mensen niet precies weten hoe je ze lekker kunt klaarmaken.…
Wanneer je aan die overheerlijke Italiaanse keuken denkt kom je natuurlijk uit bij de smaakvolle pasta’s en pizza’s! Toch wordt dit vaak kant-en-klaar gekocht in de winkel. Maar voor een…
Forel is een prima vis voor de barbecue. Je kunt er een speciaal pannetje voor gebruiken of een visklem. Eventueel kun je de vis ook in de oven garen als…
Je hebt eigenlijk geen zin om te koken. Je hebt er ook geen tijd voor. Maar toch verwacht men wel van je dat je wat leuks op tafel zet. Het…
Vleesgerechten fleuren enorm op van een sausje. Dat kan natuurlijk een simpele witte saus zijn, maar het is leuk om te spelen met kruiden. Dit kruidensausje wordt het liefst gemaakt…
Kroketten koop je bijna altijd kant en klaar bij de snackbar of in de winkel. En ook bij de snackbar worden ze niet zelf gemaakt, maar gekocht. Toch kun je…
Salades zijn vooral op warme dagen populair. Ze zijn makkelijk te maken en lekker koel. Deze sla is bijzonder in de zin dat er heel veel ingrediënten in worden gestopt.…
Kalfshaas is een stukje vlees dat niet zoveel gegeten wordt. Het is een exclusief en dus vrij prijzig stuk vlees dat wordt gezien als een echte delicatesse. En terecht, want…
De Italiaanse keuken wordt in Nederland al vrij veel toegepast. Pastagerechten, pizza’s en minestrone hebben een stevige plek in onze keuken veroverd. Tegelijkertijd zijn veel van deze recepten zo sterk…