5 tips om de perfecte rijst te koken
Rijst koken kan best moeilijk zijn. Soms wordt de rijst te droog, andere keren juist te plakkerig. Soms wil de rijst niet goed garen en vaak brandt hij aan. Daarom…
Bij meer-weten-over-eten.nl vindt je recepten uit allerlei keukens.
Rijst koken kan best moeilijk zijn. Soms wordt de rijst te droog, andere keren juist te plakkerig. Soms wil de rijst niet goed garen en vaak brandt hij aan. Daarom…
Ben jij echt toe aan de lente? Dan ga je op zoek naar nieuwe recepten. Weg met die winterkost: de lente staat voor de deur! Maak bijvoorbeeld eens deze heerlijke…
Rode bietjes zijn een ‘oude’ groente. Ze zijn zeker niet vergeten, maar worden door de jonge generaties steeds minder gebruikt. Best gek eigenlijk, want met zijn typische zoete smaak is…
Gewone rijst en kokosrijst verschillen niet zoveel van elkaar. Behalve natuurlijk dat kokosrijst een kokos-smaak heeft. Dat past bijzonder goed bij sommige gerechten zoals curry’s. Het recept voor kokosrijst is…
Valentijn staat weer voor de deur. Spannend voor singles die op zoek zijn naar een leuke date. Maar ook erg leuk voor stellen om even wat liefs voor elkaar te…
Wat eten we vandaag? Hoe vaak per week stel jij jezelf of je gezin deze vraag? Om te zorgen dat je niet elke dag hoeft na te denken over wat…
Bruschetta is een traditioneel Spaans of Italiaans belegd broodje. De broodjes passen goed bij tapas, maar worden vaker als voorgerechtje geserveerd. Heb jij zin om zelf een lekkere en originele…
Gin is sterk in opkomst. Niet alleen om lekkere cocktails mee te maken, maar ook om mee te koken. Een recente uitgave van een boekje over koken met gin heeft…
Dit gerecht heeft alles dat je je voor een gerecht maar kunt bedenken. Zowel zuivel als groente als vis worden erin verwerkt. Daarnaast zorgt de macaroni voor de inname van…
Stamppot zuurkool is bij lang niet iedereen geliefd. De typische zure smaak is wel zeer populair bij onze Duitse buren, maar in Nederland toch iets minder gewenst. Daarom wordt de…
De winter is de ideale tijd voor hartige taart. Het is best eenvoudig te maken en het is heerlijk warm en vullend. Deze taart van filodeeg is dat zeker, gevuld…
Ken jij die heerlijke warme chocoladevla van vroeger nog? Die kun je niet uit pakjes of zakjes halen. En gewone chocoladevla opwarmen bereikt ook nooit dat heerlijke effect. Nee, als…